1110

Hej allesammans :)

Har inte suttit vid datorn på flera år känns det som, det är iaf 1-2 veckor sen jag satt vid datorn och kollade runt lite.
Så nu kändes det verkligen som det var på tiden för lite update.

Har inte hänt särskilt mycket iofs. Har varit och fikat med Karro och Källan den här veckan, har varit kul =)
Och så har jag shoppat till mig lite på senaste tiden :)

Ett par jättesköna stövlar, ett par skor som jag har och jobbar i, en body som jag bara älskar =) Ska ta en bild på den så ska ni få se =) Har köpt mig en jätteskön stickad tröja som jag också älskar, den är underbar =)
Hittade ett riktigt bra fynd =) en långärmad Fred Perry tröja. Letade nämligen efter en sån tröja, hittade först bara dom som kostar ca 800 kronor, sen när jag var påväg ut så hittade jag den :D
Och så har jag köpt ögonbrynsfärg, så nu har jag äntligen färgat ögonbrynen, det var verkligen på tiden! Och så köpte jag en ögonbrynstrimmer också, riktigt skönt att slippa plocka varannan dag :p
Och så en ny väska, perfekt storlek (Y)

Nog om min Shopping :p
Håller på att köra på kösrkolan fortförande, det har inte gått framåt än :/ tyvärr. Men ska ta och plugga som bara den och köra så mycket som möjligt så jag kan ta körkort snaaart!!

Slutade i min gamla dansgrupp för jag vill prova på något nytt men det var skit så går inte till det stället heller. Vill väldigt gärna dansa, jag älskar det, så nu måste jag hitta något nytt ställe. Vill gärna ha någon med mig så är det någon som är sugen på att börja dansa??

Eftersom hockey-säsongen har börjat igen så har det börjat bli väldigt mycket jobb nu. Vilket är väldigt bra för mitt konto  :D Men mindre bra för mig själv. Känns som jag inte lägger särskilt mycket tid åt skolan, och det är riktigt dåligt. Vet inte riktigt hur jag ska göra, känns som ja verkligen måste jobba så mycket som jag gör eftersom jag vill flytta hemifrån så fort som möjligt.
Jaja får se hur det blir med det.

Nu ska jag krypa till kojjs klockan är trots allt ganska mycket ska upp tidigt imorgon. men hade fint allesammans. Puss och kram <3Usel Uppdatering, men här kommer lite bilder

Sry för extremt dålig uppdatering.

Men här kommer iaf några bilder av en del dagar under tiden jag varit borta..


Har Shoppat en hel del, delvis det här häftiga nagellacket - Star Magnet, Loréal Paris


Har jobbat en massa, delvis på Cloetta Center på Ladies Night.


Och på Plaza, Har lärt mig hålla 8 vinglas i samma hand :D


Carro min egna lilla Stylist har fixat till mina naglar =)


Såhär blev resultatet =) Jag blev nöjd!


Och så har jag gjort mig en riktigt nyttig och riktigt god rätt som har blivit en favorit. Isbergssallad, gurka, majs, paprika, herrgårdsost och skinka =)
RSS 2.0