sommaren 08

Den här sommaren har varit heeeeeelt underbar!!!

Den började med en massa sol och en massa festande. Började umgås med Mathilda en hel del, hittade på en massa roliga saker som är oförglömliga. Gick och la oss i en korridor klockan 4-5 på morgonen för att försöka få någon blund över natten, en gick ju inge bra det.
Började supa klockan 3 mitt dagen en helt vanlig dag när det var pissväder ute, bara för kul skull.
Spelade tecknet med en massa störda tecken som bara jag och Mathilda skulle kommit på.
Ätit säkert 30 påsar cheesballs, satt på ågatan en fredagkväll och proppa i oss en massa cheesballs.
Varit på krogen med västerviksbor :)
Varit på VIS-festivalen i västervik, söp från torsdagen halv 3 på tåget mot v-vik tills på lördagskvällen. Söp konstant! Tog med oss sovsäck och filt och sprit till ett berg ca. 100 meter från vårat tält i soluppgången och bara njöt o mådde lite dåligt haha.
Gick runt på Rix-fm festivalen i lkpg barfota genom halva "stan" för att ragga killar :p
Haft mysiga hemmakvällar hemma hos mig, sovit och ätit en massa gott =) 
Spelat fotboll med grabbar, och garvat som bara faan!

Ahh HELT underbart har det varit iaf :D Tänk om det skulle vara sommar året runt, så himla mycket kul man skulle ha!

Har också varit i Grekland med en riktigt go vän, Carro och festat som riktiga partypinglor :D Träffat mycket nytt och roligt folk. Har otroligt mycket minnen från den resan som jag ALDRIG någonsin kommer att glömma.  Det var verkligen den bästa veckan jag någonsin varit med om! Går inte förklara med ord hur jävla kul vi hade!!!

Har såklart haft det kul här hemma med övriga vänner också!

Varit ensam hemma i ca 2 veckor, har varit jävligt skönt. Jag har haft 2 fester, den ena blev helt lyckad och den andra var lyckad till en början, kom objudet folk som jag vägrade släppa in, och då blev dom inte så glada och vägrade att dra därifrån så ringde snuten tillslut så kom dom.

På tal om snuten så var jag och Mathilda i Motala på vättenrfestivalen, trodde det skulle bli en lyckad kväll, men så råkade jag ut för pissböter på 800 kr. Det var inte speciellt kul så fick ett (litet ) utbrott.

Jag har också kommit in på Barn och Fritid så blir att gå där i 3 år nu. Hoppas på att det är 3 år att se fram emot. Jag ska bli jätteduktig i skolan, och ska ha mitt studiebidrag varenda månad! Inga sovmornar längre, förutom när de är sovmorgon som står på schemat :).

BÄSTA SOMMAREN EVER!
Nästa sommar kommer säkert bli ännu roligare, känns som att det bara blir bättre och bättre för varje år som går, iaf som ungdom hah :D

Nu är hösten påväg :/  Och vad för roligt händer då?
Får bli att jobba rejält, jobba ihop pengar för sol/fest semester till nästa år.
Sen om man har lite extrapengar så blir det nog att åka till västervik, där har man nästan alltid kul :D Iuf har tiderna och personerna förrändrats så kan nog inte bli lika roligt som jag och Nellie hade förra året när vi åkte dit nästan varannan helg, tyvärr :/

Inte långt kvar tills jag yller 18 heller, har börjat räkna ner idag, och de är 240 dagar kvar bara :D det är inte mycket alls om man väl tänker efter.

Jag ser verkligen fram emot vad jag har framför mig :D Hoppas på en riktigt rolig och uppfyllelserik framtid :D

Puss och hej leverpastej /Stinisen, S som i Stinisen, så enkelt är det ;)

RSS 2.0